Friday, May 24, 2013

Izbor i brige za nakit

Sramota je kada netko štedi novac za godina kako bi se kupiti savršen nakit i dijelove koji se prodaju nisu pravi. Koristite ove savjete pri ruci kako bi bili sigurni da je nakit koje namjeravate kupiti je isti nakit koji ti donese kući.

Ako izgubite leptira podršku za vaš post naušnice, možete lako zamijeniti ih. Svaka lokalna zanatskih radnji nositi zamjenu poleđinom za post naušnice u izradu nakita prolazima. Možete ih pronaći u različitim metalima kao što su srebra, pozlata, srebro pozlaćivanje ili srebro ton metal. Više ne morate baciti svoj stari naušnice out, možete zamijeniti podlozi prilično povoljno.

Ako želite kupiti jedan od dame u vašem životu komad nakita, ali ne znam joj veličinu, samo krišom nešto iz njene kutije za nakit koji joj je već nosi. Na taj način možete imati tu stavku veličine i da joj je savršen nakit, i savršeno veličine - ona će biti potpuno zaprepašteni!

Ako se nađete odlaganje nosi narukvicu jer Nosite sat, kupiti narukvicu koja odgovara vašem stilu i sat u boji, i nosite ga na drugi zglob. Narukvice su zabavne i da su jedan od samo komade nakita koji možete vidjeti na sebi kad ih nosi. Nositi na svoj ručni zglob bez sat, ili jednostavno riješi tvoj sat potpuno.

Da bi vam pomoći da chainmaille nakit, važno je da odaberete svoj alat mudro. Ručka vaše kliješta trebao stati udobno u svoje ruke i vrh bi trebao biti čvrst. To će vam pomoći da manipuliše žice s najviše lakoćom i udobnost, sprečavanje nepotrebne napetosti i bol.

Kada izradu nakita i želite pretvoriti perla u povezanim komad, uzeti oko pinski i konac kroz zrno je rupa. Neka perla slajd na dnu oka pin. Neposredno iznad perla, koristite kliješta za savijanje oku pin oko 45 stepeni. Koristeći žice drva, trim ovo oko pola inča dužine. Koristeći mali okrugli kliješta, uhvatite vrh žice i počeli looping ga oko kliješta napojnicu. Nemojte odustati ako vaš oka pin petlja nije direktno okrugli - praksa čini savršeno!

Ako planirate da se i prodaju svoje nakit kao brz način stvaranja dodatnih prihoda sa strane, odlučiti da se fokusira na komade koje možete brzo napraviti bez žrtvovanja kvalitete ili stila. To osigurava da su adekvatno plaćeni za svoj put i napora koristi za stvaranje komad.

Kao što počnete kupovati za dijamantski nakit, primijetit ćete da je većina komada prikazani su na crnoj pozadini baršuna. Gledate dijamanata ispred crne površine zapravo može izmijeniti vaš percepciju jasnoću i rezati na dijamant. Umjesto toga, pitajte za pregled komad protiv upaljač boje površini i pod uvećanjem. To vam daje precizniju vizualizaciju.

Kad kupujete za prsten, ogrlicu, narukvicu ili, obratite svih raspoloživih izvora prije donošenja kupovinu za svoju ženu ili djevojku. Nemojte se ustručavati pogledati njena majka, sestra, ili najbolji prijatelj. Oni mogu biti u mogućnosti da pruže detaljniji uvid u njene preferencije u pogledu metal, dragulja, i detalja.

Očistite zlato ispravno. Iako zlato je u prednosti jer ne ukalja ili hrđu, to još uvijek treba čišćenje. Harsh hemijska sredstva za čišćenje će se skine daleko bilo sjajne ili sjaj, tako da je samo mekom vlažnom krpom za čišćenje. Ako postoje teško dostupnih područja, možete koristiti mekanu četkicu-nakostrešio umočen u toploj sapunici.

Odaberite nakit boje koje odražavaju sezone. U proljeće, nositi pastela i svijetle nijanse zelene. U ljeto, odlučili za dublje zelje, blues i Browns. U jesen, pokazati svoj pad boje sa narandžastim, rđe, žute i smeđe. Tokom zimskih mjeseci alternativni između blistavo bijeli, nebo plave i srebrne, i toplim tonovima zlatne, crvene i zelene najdublje.

Ako ste nisko na gotovinu, ali i dalje želite napraviti neke nakit, možete napraviti papir perle! Ove su svijetle i šarene i vrlo zabavno da bi za sebe ili ako imate djecu. Sve što trebate je neke stare časopise koje ste možda polaganje okolo!

Prilikom kupovine za novi komad nakita, pokušajte ga prije nego što ga kupuje. Na taj način, možete biti sigurni da je udobno. Također možete odrediti da li je komad je pravo duljina ili veličina. Pokušavajući nakit na prije nego što ga kupite možete uštedjeti od gubite novac. Većina nas se ne nosi nakit, ako uzmemo kući i otkriti da je to neugodno ili ako to ne izgleda tako dobro na nas kao što je bio izložen u vitrini nakit.

Ako želite da se efekt velike, blistav dijamant, iluzija postavka je dobar izbor. To znači mirroring ploča će biti postavljena pod dijamant. To će preuveličavaju dijamant je sjaj i veličinu kad je na ruci. Jedina mana ove postavke je relativna poteškoća izrade cheap promise rings for girls popravke.

U modi danas, nije sve mora biti precizno usklađeni. To je dobra ideja da nose nakit koji koordinira ili kontrastu sa svojim outfit. Ako nosite niz žutih kuglica sa žutim bluzu, ogrlicu izgubi. Međutim, isti perle iskočiti protiv kontrastne pozadine bijelu vrhu.

Držite nakit sa sobom kada putujete. Nije potrebno nositi svoj nakit kada putujete, ali to je dobra ideja da se ga u ruci torbu ili torbicu. Izbjegavajte pakiranje vrijedan nakit u vašem prtljagu u slučaju da je izgubljen ili ukraden.

To nije kao lukav kao što možda izgleda, a vi ne morate se bojati da je svaki zlatar je tamo pokušavao da plijen na tebe. Samo neka sve ove savjete na umu dok ste u potrazi za svoj nakit i trebalo bi biti apsolutno u redu.